malliLiisankankaan jäätelö

Pääraaka-aine maito tulee tuoreena suoraan naapuritilan navetasta, ilman mutkia meijeriin ja teollista homogenointiprosessia. Muut perusraaka-aineet: kerma, ruokosokeri, rypälesokeri, kidesokeri, kasvikuitu, johanneksenleipäpuujauhe, suola, luonnollinen vaniljauute. Liisankankaan jäätelössä käyttämämme italialainen tuotesarja on korkealaatuinen ja luonnollinen, eikä sisällä keinotekoisia väri-, maku- tai emulgointiaineita. Stabilointiaineena johanneksenleipäpuu. Perusmaut vanilja, lakritsi, minttu, suklaa, toffee, rommirusina, mansikka, passion, appelsiini, kirsikka, papan mokka. Kehitämme jatkuvasti myös uusia makuelämyksiä.

Liisankankaan sorbet

koju-jaateloGiubileo -sorbettien (mango, mansikka, banaani) valmistusaineet: hedelmä tai suomalainen marja (tuore/pakastettu/sose), ruokosokeri, vesi, fruktoosi, rypälesokeri, kasvikuitu, pektiini, sokeri. Tulevaisuuden visionamme on pyrkiä lisäämään suomalaisista marjoista valmistettujen sorbettien valikoimaa. Muut sorbettimme valmistetaan käyttäen sorbettiseoksia, jotka sisältävät mm. kuivattua hedelmä-/marjamehua ja hedelmää tai marjaa kuivattuina paloina. Makuvaihtoehdot ananas, banaani, lime, kuningatar (sis. vadelma, karhunvadelma, mansikka), päärynä, vihreä omena, sitruuna, persikka, vesimeloni. Vaihtelemme vuosittain sorbettivalikoimaa.